utorok 23. februára 2010

...po mamkinom natlaku ?

FMK

dnes som hľadal na podnet mamky. Ja osobne by som najradšej sa venoval čisto čiste grafike, čo v podstate robiť budem, ale asi už nie tak čisto čiste. Chcú aby som mal školu. Aj ja síce vnímam vec tiež podobne, že je dobré mať poistku, len nechcem študovať niečo, čo ma absolútne nebude baviť len kvôli tomu, žeby som sa poistil. Možno zlý názor. Ale našiel som toto a vyzerá to celkom fajn. Síce v rozvrhu je kopa predmetov o marketingu a podobne ale je tam i kamera, strih, réžia a podobne (a réžiu učí Minárik a taktiež tam dačo vyučuje i Božidara Turzonovová :D). Uvidíme. Dávam prihlášku i do prešova na animáciu voľného času, kde sa dá dosiahnuť len bakalár - čo mi problém nerobí :D.
Ale zatial - GRAFIKA GRAFIKA GRAFIKA

3 komentáre:

TierraZ povedal(a)...

A ako si sa rozhodol? Čo budeš študovať???

The.Arthurius povedal(a)...

to je to ze neviem ci chcem studovat - to co by som velmi rad studoval nemozem - je to v zahranici a strasne drahe - ta masmedialna je vcelku dobra skola az na to ze je to vsetko skor teoria a prava a amarketing medii ako prax a tvorba - ja by som chcel tvorit. A umelecke skoly su vsetky zalozene na klasickej kresbe a o 3D grafiku ci vizualne efekty ledva zakopnu.. nasiel som sice v banskej bystrici jednu kde sa aj venuju dost 3D animacii ale to by som musel cakat dalsi rok na talentovky lebo tieto som uz presvihol. Mamka kazdy den do mna huci ze musim ist na skolu. Ocko to berie asi tak ze radsej by bol keby som mal skolu ale tak ked sa mi podari s grafikou tak v pohode. Lenze nasilu zase nechcem ist niekde na techniku. zatial to vyzera tak ze bud ta masmedialna v trnave alevo animacia volneho casu v presove co je v podstate nic - ako mam to rad ale uzivit by som sa s tym neuzivil.

TierraZ povedal(a)...

No a čo skusit rozhodit nejakú vlastnú tvorbu po firmách čo sa tým zaoberajú? Myslím že keď budeš mať u nejaké úspech tak si za prvé zarobíš a za ďalšie si Ťa potom zadotujú a časť školy Ti zaplatia sami.